Neem contact op!

020 633 36 81

Diensten

Interesse in een van onze diensten of wenst u meer informatie?

Olie- en Vetafscheiders en Gemalen

Milieukundig.
Voor de aanleg van professionele vet- en olieafscheiders voor de horeca en industrie tot het leveren, plaatsen en onderhouden van VWA of HWA gemalen bent u bij H.H.J Stevens & Partners BV aan het juiste adres.
Ook adviseren, leveren en plaatsen wij pomp-putten op locaties waar de aanleg van traditionele riolering niet mogelijk is. Van een kleine installatie van een tuinhuisje tot een omvangrijke installatie van een hotel kunnen wij u ondersteunen met advies en realisatie. Voor veel klanten verzorgen wij in aanvulling hier op ook het jaarlijkse preventieve onderhoud van de pomp-putten en bied H.H.J Stevens & Partners BV een storingsdienst service mocht er een acuut probleem zich voordoen.

Onze monteurs hebben een ruime ervaring in de plaatsing en onderhoud, waarbij onze werkvoorbereiding u ondersteund in advies voor de juiste productkeuze. Onze werkvoorbereiding is geheel op de hoogte van de geldende regelgeving en voorschriften omtrent het plaatsen en aansluiten van deze gemalen en afscheiders in de verschillende gemeentes en bij de verschillende netbeheerders van de gemeente riolen. Wij adviseren u bij vergunning traject kunnen u, indien gewenst, assisteren bij het indienen van alle vereiste vergunningsaanvragen