Neem contact op!

020 633 36 81

Over ons

ervaring is wat ons speciaal maakt

Ons verhaal

H.H.J. Stevens & Partners BV is een aannemersbedrijf in de in breedste zin van het woord met ruim 30 jaar ervaring in de Sloop, bouw en Grond- weg en Waterbouw sector. De visie van H.H.J. Stevens & Partners BV is om onze opdrachtgevers een totaal pakket aan diensten aan te bieden bij de ontwikkeling van hun projecten of te ontzorgen met onze dienstverlening.

H.H.J Stevens en Partners B.V. is opgericht op 11 mei 1998 door Hans Stevens, Jeffrey Slingerland en Jaap van Ingen. Op 27 september 2003 vestigde het bedrijf zich op de nieuwbouwlocatie aan de Disketteweg 19 op het Cornelis Douwes terrein in Amsterdam Noord. De totale oppervlakte van de vestiging is 6300m², waarvan 2500m² bebouwd is. 800m² is in gebruik voor ons aannemersbedrijf, loods en kantoorruimte en 2000m² voor opslag, wasplaats en parkeerruimte. De inrichting is conform alle geldende milieukundige eisen.

Wij beschikken over een uitgebreid en modern machinepark, waaronder graafmachines en shovels variërend van 1.000 kilo tot 36 ton. Voor transport van groot materiaal beschikken wij over een vrachtwagen voorzien van container afzetsysteem, laadkraan en weegsysteem. Uiteraard voldoet onze vrachtwagen aan de strengst geldende milieueis (EURO 6).

Voor transport van klein materiaal hebben we een lichte vrachtwagen met oplegger, aanhangwagens, en diverse auto’s met een pick-up inrichting. Daarnaast beschikken wij over een verscheidenheid aan klein materieel zoals bobcats, pompen, pontons en een breed scala aan hulpapparatuur, variërend van betonscharen, staalscharen, trilblokken tot aan steigers en zelfs een hoogwerker.

Van het slopen van een bouwwerk of constructie, het bouwrijp maken en inrichten van uw project locatie tot het definitief inrichten van de omgeving, voor al deze werkzaamheden en alles er tussen in beschikt H.H.J. Stevens & Partners BV over de juiste kennis en ervaring om u van dienst te kunnen zijn.

Bent u opzoek naar een professionele, vakkundige aannemer waar kwaliteit en een persoonlijke benadering nog tot de kernwaarde behoord? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan per mail of neem contact met ons kantoor voor een afspraak.

Locatie

Ons pand op de NDSM werf in Amsterdam-Noord telt maarliefst 6300m2.

Team

In ons bedrijf werken dag én nacht ruim 21 mensen door aan verschillende projecten.

Machines

Wij beschikken over vijf graafmachines variërend van 1 ton tot 36 ton en een shovel.

Projecten

Door de jaren heen hebben wij al ruim 24.000 projecten succesvol afgerond.

Partners

Wij werken alleen samen met de beste en gespecialiseerde bedrijven.

Gemeentewerk

Veel geprivatiseerd gemeentewerk in Amsterdam hebben wij in ons portfolio.

Opgericht door: Hans Stevens, Jeffrey Slingerland en Jaap van Ingen

Sinds 1998