Neem contact op!

020 633 36 81

PROJECTen

Wat wij doen

Ons werk

Onze afgewikkelde projecten worden hieronder weergeven, heeft u foto’s van een pas afgewikkeld project? Laat het dan weten!

Nieuwe truck

Nieuwe vrachtwagen

Stevens & Partners hebben sinds januari 2023 een nieuwe truck mogen toevoegen aan het al vrij grote wagenpark! Het betreft de DAF C450 van maarliefst 12 ton!
bestrating

Riolering Bedrijventerrein

Stevens & Partners hebben in Jarmuiden 300m2 straatwerk en 60meter riolering opgeleverd. De bedrijven kunnen weer jaren vooruit!
ridderspoorweg

Brug verplaatsen

Voor het verplaatsen van een woonboot in Amsterdam-Noord is door Stevens & Partners een brug tijdelijk verwijderd aan de Ridderspoorweg. Dit moest met uiterste precisie daar er weinig ruimte was om te manoeuvreren.
pomp verstopt

Hotel onder water!

Paniek! In een hotel aan de Stadhouderskade in Amsterdam stond de gehele benedenverdieping blank. Naast het starten en reviseren van de gevestigde pompen hebben wij de kelders weer leeggepompt. De hotelgasten zijn weer welkom.
zand spuiten

135m3 zandspuiten

Stevens en Partners hebben ruim 5 woningen voorzien van isolatie in Amsterdam-Noord. Met ruim 135m3 zand zijn de bewoners voorzien van goed geïsoleerde kruipruimtes die tevens tegendruk tegen opkomend water geven.
boom kappen

Boom in de weg!

In Amsterdam-Noord heeft Stevens & Partners de opdracht gekregen een mega boom te verwijderen (17meter). Deze boom moest plaatsmaken voor een andere grondbestemming.
verstopping mosveld

Verstopping riolering

Op het Mosveld in Amsterdam-Noord kwamen Stevens & Partners als geroepen. Een flinke verstopping van het riool zorgde ervoor dat zowel stank als wateroverlast gasten uit het restaurant hield. Wij hebben dit met veel plezier opgelost en kregen nog een lekkere wrap als dank!

project achter de rug bij de OBA

Van brug 4 is de asbesthoudende gevelbeplating verwijderd op een hoogte van +/- 70 m1, na deze werkzaamheden is de staalconstructie ontroest en behandeld met Sigma Vikote 63. Hierna is er nieuwe gevelbeplating aangebracht en het oude logo van de kraan fabrikant Conrad.

Nieuwe Vrachtwagen DAF CF85 en Fiat Ducato

In Mei 2013 heeft Stevens en Partners bv een nieuwe DAF vrachtwagen aangeschaft. Type CF85. En een nieuwe bedrijfsauto Fiat Ducato. Hiermee is het wagenpark weer uitgebreid en vernieuwd!

In de bioscoop

Stevens en Partners bv is gevraagd mee te spelen in de film Wiplala, naar een verhaal van Annie M.G. Schmidt. Er zijn meerdere dagen gefilmd in hartje Amsterdam. Een van onze directeuren speelt zelfs een rol in de door Tim Oliehoek geregisseerde speelfilm. De kraan en de nieuwe vrachtwagen zijn te zien.

Solliciteer nu!

Ons team groeit met de dag! Wordt ook werknemer binnen ons bedrijf en solliciteer nu!

Toekomstig project

Staat in de toekomst uw project hier? Neem contact met ons op!