Neem contact op!

020 633 36 81

Partners

Wij werken samen met alleen de beste

Dit zijn onze partners

Bij enkele projecten is het voor ons noodzakelijk om de handen bij elkaar te slaan. In de jaren waarin wij opereren hebben wij een robuust netwerk van kundige vaklui- en bedrijven leren kennen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen en spreken van een uitgebreide kenniskring.

Logo-Gemeente-Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Vooral voor Stadsdeel Amsterdam-Noord voert Stevens en Partners BV velen diverse werkzaamheden uit. Stadsdeel Amsterdam Noord heeft zeer uiteenlopende opdrachten, van asbestsanering tot het plaatsen van hekken en van grasmaaien tot het bouwrijp maken van woningbouwprojecten. Stevens en Partners heeft altijd een passende aanbieding!

Technisch Buro Klomp BV

Voeren wij regelmatig diverse werkzaamheden uit waaronder: Verwijderen bestaande dakbedekkingen, incl. eventueel aanwezig grind. Gestuurde boringen onder bestaande vloer, i.v.m. veranderde binnen situatie. Het graven van sleuven t.b.v. kabels en leidingen. Het aanleggen van rioleringen, putten incl. laswerk. Diverse straatwerkzaamheden.

HES International Amsterdam

Stevens en Partners BV werkt met grote regelmaat voor Hes International Amsterdam. De werkzaamheden zijn gevarieerd en betreffen vaak het reinigen en ontvetten van installaties, straatwerk en hekken plaatsen. HES International heeft vaak spoed werkzaamheden waarvoor Stevens en Partners snel vakkundig personeel kan regelen.

Keij & Stefels Vastgoedbeheerders

Stevens en Partners voeren veel VVE werkzaamheden uit voor verschillende panden in het beheer van Keij & Stefels.

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield beheren winkelcentra en diverse VVE's. Wij voeren werkzaamheden uit om de panden die zij beheren te onderhouden.

Ijbouw

Stevens en Partners werkt veelvuldig samen met Ijbouw B.V. Met name bij het opleveren van nieuwbouwprojecten voeren wij grond- straat- en rioolwerkzaamheden uit.

Loodgietersbedrijf G.H. Herfst BV

Voeren wij regelmatig diverse werkzaamheden uit waaronder: Straatwerk. (Asbest- en/of grond-)sanering. Riool herstellen en drainage aanleggen. Aanbrengen, aanpassen en herstellen van nieuwe en bestaande schuttingen, terrassen. Gevels welke vocht optrekken, vrijgraven, bekleden met dakbedekking en weer aanhelen met uitkomend materiaal.
home2

Ton's Autohal

Ton's Autohal is met meer dan 30 jaar een begrip in auto onderdelen en reparaties. Hier wordt ons wagenpark onderhouden.

CDL Timmerwerken

Stevens en Partners BV werkt ook samen met bouwbedrijf CDL Timmerwerken. Zo kan Stevens & Partners voor u ook verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. In samenwerking met CDL Timmerwerken werden afgelopen jaren vele beschoeiingen geplaatst.